Kun je de geweldige walk-in closet van Carrie uit Sex and The City nog herinneren? Een wel heel lieve man heeft deze kast aan zijn vrouw cadeau gegeven!

Een zakenman uit Long Island in New York heeft de ontwerpers van de walk-in closet uit de eerste Sex and The City film gevraagd om de kast na te bouwen voor zijn vrouw. Dit lieten de ontwerpers van de kast, Lydia Marks en Lisa Frantz, zich geen tweede keer zeggen. Het tweetal maakte direct een inventaris van de garderobe en bouwde de gastenslaapkamer om tot de bekende walk-in closet van Carrie.

De replica van de Sex and The City kast is 37 vierkante meter groot en heeft maar liefst een prijskaartje van ruim 128.000 euro. Maar voor dit bedrag heb je dan ook wel wat. Zo biedt de walk-in closet ruimte aan 400 paar schoenen, tientallen tassen en zijn er aparte kasten waar accessoires en schoonheidsproducten in opgeborgen kunnen worden. Natuurlijk werd er ook niet beknibbeld op de materialen van de kast. De deuren zijn bijvoorbeeld voorzien van glas met Art Deco patroon, precies zoals in de film.

Hoewel de gelukkige eigenaresse van de kast anoniem wenst te bleven, liet de levensechte Carrie weten dat de kast absoluut het geld waard was. Volgens de ontwerpers van de Sex and The City walk-in closet liet de man de kast bouwen omdat hij wist hoe blij zijn vrouw hiermee zou zijn. “Zijn vrouw is een echte Carrie, ze is een slimme en succesvolle zakenvrouw,” aldus Lydia Marks.

Maar wie dacht dat het Sex and The City sprookje na een investering van 128.000 euro over was, heeft het mis. De man was zo tevreden met de walk-in closet, dat hij nu voor zichzelf een bijpassend exemplaar laat bouwen.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/pro-player]

Add Your Comment