In het nieuwe jaar staan veel websites vol met tips om af te vallen, goedvoornemens om te gaan sporten en tientallen dieetvoorbeelden. Natuurlijk wilt bijna iedereen na de feestdagen de extra pondjes zo snel mogelijk weer kwijt. Maar misschien is dat wel helemaal niet nodig. Uit onderzoek blijkt namelijk dat niet dames met maatje 34 maar vrouwen met maat 42 het gelukkigst zijn.

Vrouwen met maat  42 zijn het gelukkigst met hun leven en uiterlijk. Dit blijkt uit recentelijk onderzoek van Special K onder 3000 vrouwen in Engeland. Een kwart van hun zegt zelfs zeer tevreden te zijn. Bijna de helft van de vrouwen met deze maat beweert dat het niet beter had kunnen gaan met haar carrière. Ook is een derde is zeer blij over haar seksleven.

Op de tweede plaats staan dames met maat 40. Driekwart van deze vrouwen zijn het gelukkigst met de vriendschappen in haar leven en bij 45% gaat de carrière naar wens.

Maat 36 is goed voor een derde plek in de rij van vrouwen die het gelukkigst zijn. Gevolgd door maat 44 en maat 38. Dames met maat 46 en groter zijn het ongelukkigst. Net zoals vrouwen met inimini maatjes.

Add Your Comment