Aids is een wereldwijd probleem. Om deze ziekte aan te pakken kun je nu de STOP AIDS koffer vullen met digitale condooms.

Elke minuut komen er 2 nieuwe hiv-infecties bij onder jongeren. Dit komt onder andere doordat jongeren nog altijd onvoldoende kennis hebben over hiv en er te weinig condooms beschikbaar zijn in veel landen. Hierdoor zijn vooral mensen in sloppenwijken extra kwetsbaar. Zo telt Kenia alleen al 1,5 miljoen hiv patiënten.

STOP AIDS koffer

Om groei van hiv en aids tegen te gaan zet Nicolette Kluijver zich in voor STOP AIDS NOW. Met de STOP AIDS SUITCASE actie op Facebook wil de presentatrice haar reusachtige koffer met zo veel mogelijk digitale condooms vullen. Voor iedere Facebook like financiert de Postcode Loterij een condoom.

Als het Nicolette lukt om haar koffer helemaal te vullen, reist ze af naar de sloppenwijk Kibagare Nairobi in Kenia om daar de jongeren van condooms te voorzien en zo de uitbreiding van hiv tegen te gaan. De koffer was echter op de eerste dag al na een paar uur helemaal gevuld met 20.000 condooms. Daarom gaat Nicolette nu meerdere koffers proberen te vullen.

Kortom, waar wacht je nog op? Steun de strijd van STOP AIDS NOW door dit goede initiatief simpelweg ook te liken op Facebook.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=hM9PDVKmZ_k[/pro-player]

stop aids
stop aids

Add Your Comment