Hermès en zijn zijde sjaal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom heeft de iconische sjaal een eigen website gekregen.

Hermès lanceerde onlangs voor zijn beroemde zijde sjaal de website J’aime mon carré, wat Ik houd van mijn sjaal betekent. Op de site laten vier vrouwen uit verschillende wereldsteden zien hoe zij hun favorites sjaal dragen. Daarnaast staan er ook tips over hoe je de sjaal het beste kunt knopen.

Hoewel het idee misschien niet bijster origineel is, Burberry lanceerde in 2009 al een speciale website voor zijn trenchcoat, krijg je bij het zien van alle foto’s en filmpjes wel een beter beeld van op welke manieren je de Hermès sjaal kunt dragen. De mooie en inspirerende streetstyle kiekjes zijn geschoten door de Britse fotograaf Matt Irwin.

Maar de website is niet alleen bedoel voor inspiratie. De site is namelijk gelanceerd ter ere van een collectie sjaaltjes die Hermès voor met het warenhuis Collette creëerden. Deze limited edition sjaals zijn vanaf 27 september tot 16 oktober bij Collette in Parijs verkrijgbaar.

Add Your Comment