Sta jij ‘s ochtends meteen fris naast je bed of draai jij je liever nog even om als de wekker gaat? Doe de ochtendmens quiz en ontdek wat voor type jij bent.

Uit onderzoek van Philips is naar voren gekomen dat de helft van de Europeanen moe, langzaam en chagrijnig is tijdens het wakker worden. Dit is niet het geval bij ochtendmensen, zij worden fris en energievol wakker. Maar voor bijna de helft van de Nederlanders gaat dit niet op. Twee derde van de Nederlanders snoozed iedere doordeweekse ochtend en een derde heeft meer dan 30 minuten nodig om helemaal wakker te worden.

Nu de donkere herfst is aangebroken en de wintermaanden in aantocht zijn, wordt de ochtend een dagelijkse strijd. Daarom gaat Philips met de Wake-up Light de test aan om van 100 personen echte ochtendmensen te maken. Je kunt hun vorderingen volgen op de Philips healthyliving pagina op Facebook.

Type ochtendmens?

Wil jij ook weten wat voor type ochtendmens jij bent? Doe dan mee aan de quiz en beantwoord de vragen om er zo achter te komen of jij een snoozer, kwetteraar, knorrepot, zombie, lijk of vroege vogel bent.

Advertorial

Philips WUL
Philips WUL

Add Your Comment