Rihanna lijkt zich na de muziekwereld nu ook te storten op de mode-industrie. Het gerucht gaat namelijk dat Stella McCartney en Rihanna samenwerken.

Zangers Rihanna is druk bezig om de modewereld te veroveren. Zo heeft ze een eigen modeprogramma, ontwerpt ze een collectie voor River Island en ze zou nu ook samenwerken met Stella McCartney. De Britse ontwerpster zou Rihanna gestrikt hebben voor haar nieuwe collectie en haar regelmatig bellen met modevragen.

Mood calls

Een bron vertelde aan de Daily Mail dat Rihanna en Stella een soort mood calls hebben. “Stella belt Rihanna en vraagt haar uit te leggen wat haar stemming van die dag heeft beïnvloed zoals kleuren, texturen, patronen. Stella vindt dat het nodig is om een jongere generatie aan te spreken en Rihanna helpt haar maar al te graag daarbij. Het is een bizarre manier om een kledinglijn te creëren, maar ze werken goed samen,” aldus de bron.

De woordvoerders van zowel Rihanna als Stella wilden niet reageren op het verhaal. Toch zou een samenwerking tussen de twee heel goed mogelijk zijn. Want Rihanna draagt regelmatig een creatie van Stella McCartney en daarnaast was de zangeres onlangs ook aanwezig op een besloten presentatie van Stella’s merk.