Heb je altijd al naar een exotische bestemming zoals de Malediven of de Seychellen gewild? Dan is dit je kans, want Pepsi geeft een reis weg ter waarde van 15.000 euro.

Met het Pick a new Address spel van Pepsi kun je een reis voor 4 personen ter waarde van 15.000 euro winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw adres te prikken door met een virtuele pijl op een draaiende aardbol te gooien. Als je een nieuw adres hebt dan is het de bedoeling dat je op dat adres zoveel mogelijk vrienden maakt. Want deze nieuwe vrienden leveren punten op.

Vrienden op je nieuwe adres kun je bijvoorbeeld vinden via Facebook, je eigen ontworpen banner of zelfs via SLAM!FM, maar natuurlijk ook op andere manieren. Als je eenmaal nieuwe vrienden gevonden hebt is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk contactmomenten met ze hebt, dit kan door middel van email, foto’s, sms, video’s of zelfs flessenpost. Hoe origineler jullie contactmoment is hoe meer punten jij ontvangt. Als je wint maak jij die reis naar je nieuwe adres.

Pepsi geeft ook elke week 3 Apple iPads weg. Om kans te maken op één van deze Apple iPads hoef je alleen maar met de pijl te gooien.

Spelregels:

  • Alle contacten die je toevoegt moeten geverifieerd worden.
  • Je mag geen gegevens van derden publiceren zonder voorafgaande toestemming.
  • Je hebt tot 12 september 23.59 uur om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
  • Kijk in de actievoorwaarden van Pepsi voor meer informatie.

[adrotate group=”9″ banner=”32″]

[adrotate group=”9″ banner=”31″]