koopwoede
Het boek Koopwoede gaat zoals de titel al doet vermoedden over shoppen. Modeblog mag enkele exemplaren van dit boek weggeven.

Koopwoede is geschreven door Kate Harrison en gaat over drie vrouwen. Emily heeft de pest aan die arrogante Londense winkelmeisjes, die haar achter haar rug uitlachen. De meisjes hebben echter geen flauw benul dat de slonzig geklede Emily een professionele ‘mystery shopper’ is – met een verborgen camera. Sandie houdt van mooie spullen. Wanneer zij wordt ontslagen, is ‘undercover’ winkelen de enige manier om haar passie voor glamour te blijven stillen. Grazia is een arme weduwe maar wil haar luxe levensstijl niet veranderen. Ook zij gaat incognito vele winkels bezoeken. Hoe meer schoenen, parfum en lingerie ze koopt hoe minder tijd ze heeft om te rouwen. Emily, Sandie en Grazia zijn door omstandigheden ‘shopaholic’ van beroep en worden dikke vriendinnen. Tot er plotseling dikke ruzie uitbreekt.

Wil jij kansmaken op het boek Koopwoede? Beantwoordt dan de volgende vraag:

In welke plaats is de schrijfster Kate Harrison geboren?

E-mail het juiste antwoord samen met je naam en adresgegevens naar info@modeblog.nl. De actie loopt tot en met 12 november 2009. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Add Your Comment