Wordt Armani verkocht?

Modenieuws door mode modeblog


In de Italiaanse media wordt driftig gespeculeerd dat Armani binnenkort verkocht wordt. Maar wat Giorgio Armani precies gaat doen met zijn modehuis is nog niet bekend.

Persbureau Ansa heeft naar buiten gebracht dat Giorgio Armani zijn modehuis nalaat aan een foundation, maar volgens het Italiaanse merk is dat nog helemaal niet zeker. Zo liet een woordvoeder van Armani weten dat de ontwerper niet wil dat zijn levenswerk in handen komt van een private equity fonds dat niets met mode heeft of alleen uit is op snelle winst. Armani zou echter wel openstaan voor grote modegroep en ook een foundation is niet uitgesloten.

Kortom, het is nog niet duidelijk hoe de toekomst van Armani eruit gaat zien. Maar dat er binnenkort iets gaat veranderen bij het modehuis is niet heel vreemd. Giorgio Armani wordt aankomende juli 78 jaar, wat een hele mooie leeftijd is om een stapje terug te doen. Daarnaast liet hij al eerder weten bezig te zijn met overzichtstentoonstelling rond zijn eigen merk, die waarschijnlijk tijdens de Milaan Fashion Week onthuld wordt.