Ohlalala… Yolanthe Cabau van Kasbergen en lingerie, een spannende combinatie. Voor de nieuwe winter/kerst collectie 2008 van Livera werd afgelopen donderdag in de hippe loungeclub Jimmy Woo een feestje voor ‘friends only’ gegeven. Dit zorgde voor een mix van familie, vrienden, pers en paparazzi en natuurlijk was Modeblog er ook bij. Nadat we de paarse loper over waren getrippeld, werden we ontvangen met een overheerlijke cocktail geserveerd door dames in paarse kimono’s uit Yolanthe’s eigen collectie. Ook de knabbels en snacks voor bij de drankjes waren perfect verzorgd en in de goody bag vonden we o.a. een prachtig satijnen setje.

Het feestje werd al snel opgeleukt door een vriendin van Yolanthe, zangeres Jennifer Cooke, die een geweldige stem bleek te hebben. En tijdens de show zorgde de DJ in samenspel met een life zangeres voor sfeerverhogende deuntjes waardoor de heupen van het publiek vanzelf heen & weer gingen.

Yolanthe zag er fantastisch uit in een spectaculaire zilveren jurk, maar liep zelf niet mee in de show. Op de catwalk showden professionele modellen romantische lingeriesetjes en comfortabele pakjes om thuis op de sofa lekker in weg te dromen. Ook droegen zij vrolijke beach & swimwear voor een hopelijk warme zomer. Niet alles heeft onze voorkeur maar sommige sets zullen we zeker even ter beoordeling door onze vingers laten glijden.

Mocht jouw gulle schat nog geen idee hebben voor een leuk december kadootje, laat hem dan zeker even een kijkje nemen zodat jij net zo verleidelijk en sexy zult voelen als de prachtige en vrolijke Yolanthe.

Add Your Comment