Yves Saint Laurent make-up Kerst 2012

Beauty door admin modeblog


De Yves Saint Laurent make-up voor Kerst 2012 is geïnspireerd op het noorderlicht. De Northern Lights lijn staat daarom helemaal in het teken van bijzondere kleuren zoals paars, blauw en groen.

Creative Director Lloyd Simmons heeft zich door het natuurlijke wonder laten leiden om met Yves Saint Laurent make-up voor Kerst 2012 te komen. De producten uit de vrij kleine feestdagencollectie variëren van oogschaduw en mascara tot aan een top coat.

Boréal PalettesDe Boréal Palettes bestaan in de kersteditie in 2 varianten, zo is er een kleurrijk doosje oogschaduw en een highlighter voor 55,66 euro.  De Artic Night bestaat uit 3 verschillende tinten blauw en 1 bruine kleur. Wie graag een neutrale highlighter gebruikt kan kiezen voor de lichtbeige kleur Polar Light.

Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking


Yves Saint Laurent komt in deze lijn met 2 aparte kleuren mascara die 30,48 euro kosten. Van de Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking is nummer 7 grijs en de nummer 20 een bordeaux rode kleur.

Effet Faux Cils Crème D’eyeliner


Wie van goud houdt kan de Gold Star tint van de Effet Faux Cils Crème D’eyeliner op de ogen aanbrengen. Deze gouden eyeliner bevindt zich in een potje en kost 30,49 euro.

La Laque Couture


De Yves Saint Laurent kerstcollectie bevat niet uit een echte feestdagen nagellak, maar wel een bijzondere glanzend witte top coat. De La Laque Couture in de tint Prèmiere Neige is voor 23,11 euro verkrijgbaar.

Blush Radiance


Een poeder zoals de Blush Radiance geeft het gezicht een net even een warmer kleurtje. De doosjes bestaan in de kleuren perzik en roze voor de prijs van 39,02 euro.

Rouge Volupté


De Rouge Volupté van 30,99 euro in de varianten 3 en 9 zijn jammer genoeg de enige opties in de kersteditie wat betreft de lippenstiften. Toch mogen de zachtroze en rozerode tinten niet ontbreken tijdens de feestdagen.

Golden Gloss


Met de lipgloss Golden Gloss voor 27,54 euro kun je kiezen voor de doorzichtige tinten blauw en wit met een glimmend effect.

Ik vind de Yves Saint Laurent make-up voor Kerst 2012 erg uitbundig qua kleur. De make-up producten zijn vergeleken met het aanbod van Dior en Chanel een stuk feller. Hierdoor is de collectie naar mijn mening meer weggelegd voor vrouwen die durven uit te pakken met hun look. Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig naar de La Laque Couture top coat.