Yves Saint Laurent Muse Two

1 maart was het dan eindelijk zo ver. Op deze dag was de langverwachte Muse Two tas van Yves Saint Laurent dan eindelijk in de winkel verkrijgbaar. Voor degene die op de wachtlijst stonden wel te verstaan. Want sinds het nieuws over van de komst van de Muse Two naar buiten werd gebracht, werd de tas gezien als de It-bag van 2008. Het resultaat was een ellenlange wachtlijst.

De Muse Two van Yves Saint Laurent is verkrijgbaar in twee maten, de large versie is 38cm x 17cm x 28cm en de medium uitvoering is 31cm x 15cm x 24cm. De tas bestaat onder andere in een buffelleren en in een ostrich leren uitvoering.

Zelf ben ik niet echt onder de indruk van de deze tas. Wel vind ik de Muse Two iets weg hebben van een jongere versie van de Birkin van Hermes. Daarnaast is deze tas ook aanzienlijk goedkoper dan de Birkin. De prijs van de Yves Saint Laurent Muse Two start op 1645 dollar.

Ben jij wel onder de indruk van de Muse Two neem dan contact op met een Yves Saint Laurent boetiek. Want hoewel de eerste zending van deze tas al uitverkocht is, is er misschien nog wel een plekje op de wachtlijst over voor een latere landing.

Add Your Comment