Alle grote modehuizen lopen al voor op het aankomende seizoen en wij kunnen nu al meegenieten van de zomercampagnes van 2012. Het strand blijft een populaire plek om deze campagnes te schieten.

De Versace zomer 2012 campagne met Gisele Bündchen heeft een warme uitstraling en er is gekozen voor een interessant kleurgebruik van blauw en bruin. Rihanna is het nieuwe gezicht van Armani Jeans en haar zien we terug op zwart en witte foto’s. Ook in de campagne van Salvatore Ferragamo komt Gisele weer terug, maar dit keer poseert ze niet alleen. Het is strakke, maar kleurrijke shoot aan het strand.

Bij Louis Vuitton zien we een erg zoete campagne met veel pastelkleuren. Mulberry gaat ook voor zoet, terwijl Yves Saint Laurent een klassieke shoot met doffe kleuren heeft.

De zomer van Bally Switzerland bevindt zich in de bergen en de foto’s ziet er erg gezellig uit. Een frisse look zien we bij de zomercampagne van Coach, waar Gwyneth Paltrow model voor staat. Als laatst worden we bij DNKY meegenomen naar The Big Apple.

Ik vind de zomercampagnes van 2012 over het algemeen erg mooi. Toch mis ik bij een aantal modemerken wel het zomergevoel.