Met de zomer in aantocht mag een mooie zonnebril natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je hier de zonnebrillen trends voor zomer 2011.

De zonnebrillen trends van zomer 2011 komen sterk overeen met de modetrends van aankomende zomer. Zo nemen de modeontwerpers ons ook hier mee terug in de tijd. Het resultaat zijn vrolijk gekleurde zonnebrillen met retro invloeden.

Heb je nog geen mooi zonnebril gevonden? Laat je dan inspireren door de volgende 7 zonnebrillen trends voor zomer 2011.

Piloot

De pilotenbril is dit seizoen weer van de partij. Deze zonnebrillen trend varieert van stoere metalen modellen tot vrolijk gekleurde kunststof pilotenbrillen.

Rond

De ronde zonnebril wordt deze zomer nieuw leven ingeblazen. Deze brillen zijn rond, groot en vooral heel glamourous.

Jaren 70

De zonnebril uit de jaren 70 maakt dit seizoen weer furore. Deze modellen vallen op door hun grote gouden montuur en bruine glazen.

Vlinder

Het bekende vlindermodel uit de jaren 50 is één van de opvallendste zonnebrillen trends van zomer 2011. Naast strenge, puntige monturen zijn er ook iets rondere vlinderbrillen.

Kleur

Deze zomer zien we zonnebril in alle kleuren van de regenboog voorbij komen. Wat deze groene, gele, rode, paarse, blauwe en roze brillen in ieder geval gemeen hebben is dat ze kleur aan je dag geven.

Nude

Naast al dat kleurgeweld zijn er ook zonnebrillen in nude tinten. Deze ingetogen nuances zorgen voor een zachte uitstraling.

Zwart

Natuurlijk ontbreekt zwart ook niet tussen de zonnebrillen trends voor zomer 2011. De zwarte brillen van dit seizoen zijn groot, stijlvol en hebben geen schreeuwende logo’s.

Add Your Comment