1 april is de dag waarop we iedereen in de maling mogen nemen. Natuurlijk werden in de modewereld ook de nodige 1 aprilgrappen uitgehaald.

Hoewel er in de modewereld wel vaker vreemde geruchten de ronde gaan, pakten een aantal modesites voor 1 april extra uit. Want dit is immers de dag dat een smeuïge roddel op basis van helemaal niets de wereld in geholpen mag worden. Dat lieten sommige sites zich geen tweede keer zeggen en daarom vind je hier de stoutste 1 aprilgrappen uit de modewereld.

Kanye West voor Dior

Fashionista kopte met het verhaal dat Kanye West in onderhandeling zou zijn met Dior. Het Franse modehuis zou de rapper en ontwerper namelijk op het oog hebben als opvolger van John Galliano. Omdat dit niet echt de meest logische combinatie is, trok de website de vergelijking met Lindsay Lohan voor Ungaro.

Kate Middleton voor Harper’s Bazaar

Kate Middleton is binnenkort te bewonderen op de cover van Harper’s Bazaar, althans dit wilde Styleite ons wijsmaken. De Duchess zou het magazine verkozen hebben boven Vogue, omdat die te algemeen zou zijn. Daarnaast zou niemand minder dan Terry Richardson Kate op de gevoelige plaat vastleggen.

Anna Wintour en Kate Moss

Refinery29 pakte niet uit met 1 artikel, maar voorzag de hele website van een makeover. De site veranderde namelijk in Refinery 89, waardoor deze zich 1 dag in de jaren 80 waande. Zo konden we genieten van de Anna Wintours eerste jaar bij Vogue en werd Kate Moss onthuld als een nieuw gezicht.

Add Your Comment