Gisteravond werden de Oscars 2012 uitgereikt en natuurlijk is het reuze interessant wie welk beeldje kreeg, maar waar het eigenlijk om draait dat zijn de jurken. Daarom vind je hier de jurken van de Oscars 2012!

Op de rode loper van de Oscars 2012 zagen we de meest mooie jurken voorbij komen. Zo passeerden onder meer Versace, Gucci, Louis Vuitton, Marchesa en Tom Ford de revue. Veel celebrities lieten hun oog vallen op een witte, rode of zwarte creatie of op een avondjurk met de nodige glitters.

Zoals elk jaar doen ook de jurken van de Oscars 2012 weer de nodige stof opwaaien. Zo zorgde Jennifer Lopez voor de broodnodige ophef in haar bijna doorschijnende Zuhair Murad jurk met gewaagd decolleté. Verder gooide Rooney Mara geen hoge ogen in haar creatie van Givenchy die een maatje te groot leek.

Mijn favoriete jurk van de Oscars 2012 was de zwarte Atelier Versace creatie van Angelina Jolie. De actrice, die niet genomineerd was voor een award, stal de show met haar jurk met split waardoor haar rechterbeen richtbaar was.

Foto’s via A.M.P.A.S.

Add Your Comment