Schoenenkoning Christian Louboutin heeft zijn krachten gebundeld met Barbie met als resultaat 3 glamorous limited edition poppen. Na Cat-burglar Barbie is nu de tweede Christian Louboutin Barbie te koop.

De nieuwste Barbie die door Christian Louboutin van een paar mooie schoentjes is voorzien heet Dolly Forever Barbie. Deze roodharige dame is gekleed volgens zomerse military modetrend. Zo draagt ze een beige mini-jurkje, goudkleurige riem, een roze zonnebril en een paar fuchsiakleurige Forever Tina franje laarzen.

Naast een paar geweldige over de knie laarzen heeft deze Barbie maar liefst nog 3 paar Louboutin’s. Wat dacht je van een paar gouden Differa sandalen, roze Barcelona sleehakken en lila Mary Janes pumps. Al deze mooi stappers hebben aan de onderkant de bekende rode zool en hebben ieder hun eigen schoenendoos en stofzak.

Dolly Forever Barbie van Christian Louboutin is te koop bij Net-a-Porter voor 115 euro. Maar voordat je haar bestelt, bedenk dan wel dat je voor 325 euro ook een paar echte Louboutin’s aan jouw voeten kunt schuiven.