Wie mooi wil zijn moet pijn lijden wordt er vaak gezegd. Dit klopt niet helemaal, wie mooi wilt zijn heeft namelijk ook een goedgevulde portemonnee nodig. Kijk hier mee naar 6 dure beautybehandelingen van celebrities.

Tegenwoordig bestaan er talloze schoonheidsbehandelingen en beautyproducten om zo lang mogelijk een jong en stralend uiterlijk te behouden. Vaak kosten deze behandelingen en producten een hoop geld en is jong blijven daarom een dure hobby. Voor celebrities speelt geld geen rol en daarom verwennen ze zichzelf graag met dure en exclusieve behandelingen, hier vind je er 6.

Evian bad

Een mooi en fris uiterlijk begint bij een goede hygiëne en reiniging. Volgens Serena Williams maakt het een groot verschil met wat voor water je jezelf reinigt. Zo neemt de tennisster het liefst een bad met verfrissend Evian bronwater. Het Evian water zou je huid revitaliseren en je zintuigen zuiveren. Aan dit luxe bad hangt echter wel een prijskaartje, zo kost 2 uurtjes badderen in de spa van Hotel Victor in Miami $5.000.

Placenta masker

Jennifer Lopez is inmiddels al de 40 gepasseerd, maar ze heeft nog steeds de huid van een twintiger. Dit zou ze te danken hebben aan gezichtsbehandelingen met daarin een crème die afgeleid is van runderen placenta. Zo zou placenta het verouderingsproces tegen gaan en de huid een jonge en gezonde look geven. Erg smakelijk klinkt deze behandeling niet en goedkoop is het ook niet. Zo kost 1 behandeling meer dan $1.000.

Bijengif

Een andere manier voor een stralende huid is het gebruik van bijengif. Een masker met daarin bijengif, honing, lavendelolie en shea boter zou zorgen voor een prachtige huid. Een celeb die hier graag gebruik van maakt is Kate Middleton, de bijengif behandeling zou het geheim zijn achter de stralende huid van Kate op haar trouwdag. Het bijengif is echter niet goedkoop, zo zou je voor minder dan 30 gram $55.200 moeten neertellen.

Bloedzuigers

Ik vond bijengif al een vreemd beautyproduct, bloedzuigers daarentegen passen als je het mij vraagt helemaal niet thuis in dit rijtje. Demi Moore denkt hier anders over en zou zich regelmatig onderdompelen in een bad met bloedzuigers. Dankzij deze therapie zou je lichaam zich ontgiften en verjongen. Het is niet bekend hoe duur een behandeling is, maar goedkoop zal het niet zijn.

Vogelpoep

Ik vond de placenta masker van Jennifer Lopez niet echt aantrekkelijk klinken, dat geldt ook voor de vogelpoepbehandeling van Victoria Beckham. Volgens een Japans recept smeren mensen vogelpoep op hun huid. Deze poep zou een speciaal enzym bevatten wat dode huidcellen afbreekt en de huid op een natuurlijke manier polijst. In tegenstelling tot andere behandelingen is deze niet zo duur, een behandeling in de New York City Spa kost $215. Mocht je dit nog teveel geld vinden dan is deze behandeling ook gemakkelijk zelf thuis uit te voeren, het enige dat je nodig hebt is wat vogelpoep.

Kopjes acupunctuur

De traditionele acupunctuur met naalden is al enige tijd in Nederland bekend, toch is er een nieuwe variant opgedoken waarbij de naalden vervangen worden door verwarmde glazen kopjes. De warme kopjes worden op verschillende punten op je rug geplaatst en zouden hiermee de bloedcirculatie stimuleren en je zintuigen laten ontspannen. Door deze behandeling ontgift je lichaam zich en zal het energieniveau toenemen. Actrice Gwyneth Paltrow zou haar jeugdige uiterlijk aan deze Chinese behandeling te danken hebben.

Foto via Bornrich 

 

Add Your Comment