Voor de tweede keer in korte tijd is er bij Balli Mode in het World Fashion Centre in Amsterdam een aanslag gepleegd. Het gerucht gaat dat er ditmaal een granaat is gebruikt.

Maandagochtend is er bij Balli Mode, gevestigd op de bagage grond in toren 3 van het World Fashion Centre Amsterdam, een explosief naar binnen gegooid. AT5 beweert van een betrouwbare bron gehoord te hebben dat de aanslag is gepleegd met een granaat. De gaten in de voorpui en zijkant zijn dan ook waarschijnlijk veroorzaakt door granaatscherven.

De politie wil echter nog niet bevestigen dat er bij de aanslag een granaat is gebruikt. De technische recherche is op dit moment nog druk bezig met onderzoek. Wel liet de politie weten dat er niemand gewond is geraakt door de explosie.

De aanslag van vandaag is al de tweede aanslag op Balli Mode. Op 30 mei werd de winkelruit van de modezaak kapot geschoten. Ondanks een grote zoektocht werd er toen geen dader aangehouden. Volgens de politie is het nog niet duidelijk of de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben.

Add Your Comment