Vogue’s Anna Wintour is te horen op het nieuwe album van P. Diddy. Oké, dit is dus een modenieuwtje dat ik niet zo snel had zien aankomen.

Dat P. Diddy dol is op mode wisten we al langer. Maar dat de rapper zich voor zijn muziek ook laat inspireren door de mode, dat is andere koek. Voor zijn splinternieuwe album de Last Train To Paris heeft P. Diddy namelijk de hulp ingeroepen van een aantal van zijn modevrienden.

Zo is onder meer Anna Wintour op het album te bewonderen. De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue zou namelijk zeggen: “This is Anna Wintour from Vogue magazine. You are now listening to the Last Train to Paris.”

Maar dat is nog niet alles! Want Marc Jacobs heeft ook zijn steentje bijgedragen. De ontwerper is in het nummer I hate that you love me te horen met de tekst: “What’s up? This is Marc Jacobs and you’re rocking with the best.”

Naast Anna Wintour en Marc Jacobs wist P. Diddy ook nog Isaac Mizrahi en Tommy Hilfiger te strikken voor zijn nieuwe album. Kortom de Last Train To Paris belooft een echte modehit te worden!

Add Your Comment