Het gerucht gaat dat Blake Lively in de voetsporen van Sarah Jessica Parker gaat treden. De actrice zou gevraagd zijn om de jongere versie van Carrie Bradshaw te vertolken.

Al vrij snel na het verschijnen van Sex and the City 2 ging het gerucht dat de film nog een vervolg zou krijgen. Nu bijna een jaar later lijkt er meer duidelijkheid te komen over een mogelijk vervolg. Sex and the City producer Michael Patrick King heeft laten weten dat hij met de gedachten speelt om het boek The Carrie Diaries te verfilmen.

The Carrie Diaries wordt een prequel van de Sex and the City films en gaat over de tienerjaren van Carrie Bradshaw. King zou zelfs al de geschikte persoon gevonden hebben om in de huid van de jonge Carrie te kruipen. Hij zou namelijk zijn oog hebben laten vallen op Blake Lively.

Ondanks dat er niets officieel bevestigd is over een nieuwe Sex and the City film, zou ik de keuze van Blake Lively als jonge Carrie Bradshaw goed begrijpen. De actrice is door haar rol in Gossip Girl immers enorm populair geworden bij een jonger publiek en die doelgroep is op dit moment niet zo bekend met Sex and the City.

Add Your Comment