Hoewel Blake Lively ongeveer een maand geleden in het huwelijksbootje stapte, weten we nog maar bar weinig over haar trouwjurk. Toch kan ik nu verklappen dat Blake haar eigen trouwjurk heeft ontworpen.

Blake Lively en Ryan Reynolds gaven elkaar op 9 september het jawoord in Boone Hall Plantation in South Carolina, waar de film The Notebook werd opgenomen. Dat de actrice op haar grote dag een trouwjurk van Marchesa droeg wisten we al, maar nu heeft ontwerpster Georgina Chapman aan Us Weekly verteld dat Blake haar eigen jurk heeft ontworpen.

Unieke Marchesa trouwjurk

Zo zegt Georgina Chapman dat zij en haar collega Keren Craig Blake Lively hielpen bij het maken van haar Marchesa trouwjurk. “Blake heeft een aangeboren gevoel voor stijl. We zijn vrienden en het was dan ook fijn om met haar samen te werken. Ze was een creatieve bruid met een duidelijk visie en ze was heel betrokken tijdens het ontwerpen van de jurk,” liet Chapman weten.

Ook verklapt Georgina Chapman nog iets over de unieke couture trouwjurk. Zo zegt ze dat de baljurk een met de hand gedrapeerd bovenlijfje had van zijde en tule met daarop kristallen en roze met goud boorduurwerk.

Add Your Comment