Burberry ballerina’s

In de wintermaanden zijn hoge hakken niet altijd even makkelijk. Hoe goed ze ook staan bij je outfit en de wonderen die ze doen voor je figuur en lente, wegen niet op tegen de problemen die toren hogen pumps veroorzaken als het glad is. Niets is zo oncharmant dan publiekelijk op je snufferd gaan. Nee, tijdens de gladde winterdagen laat ik dan ook mijn hakken in de kast staan en trek ik een paar ballerina’s aan.

Ballerina’s moeten voor mij iets speciaals hebben. Ik wil absoluut geen simpele zwarte ballerina aan mijn voet, die een oma van 87 jaar ook zou kunnen dragen. Ik ben altijd op zoek naar eentje die net even weer iets anders is. Of het nu gaat om een ballerina in een gekke kleur of een elegante sexy ballerina voor onder een jurkje. Het maakt niet uit, als ze maar net even iets anders is dan de geijkte modellen.

Zo vind ik deze Burberry ballerina’s weer even net iets anders dan anders. Dit paar is zowel in het rood als zwart beschikbaar. Beide varianten zijn voorzien van metallic actenten. De satijnen stof gecombineerd met de steentjes op de voorkant maken deze schoen apart en elegant. Deze Burberry ballerina doen het zowel goed onder een broek als onder een jurkje.

Zowel de rode als zwarte variant van deze Burberry ballerina’s zijn online te koop voor €330,-