De Burberry make-up voor winter 2011 is ingetogen met verrassende elementen. De lippen worden nude gehouden, met iets donkerdere ogen.

De Burberry make-up collectie voor winter 2011 draait vooral om een egale huid en nude tinten. Op de catwalk werd deze look gecombineerd met stijl haar en duidelijk aanwezige wenkbrauwen.

1 gezichtsproduct voor elke huidskleur, dat is nogal een uitdaging. Burberry gaat deze uitdaging aan met Fresh Glow, een vloeibaar make-up product voor het hele gezicht. Fresh Glow zorgt voor een gezond glanzende huid en kan ook gebruikt worden als highlighter.


De bruine oogschaduw Midnight Brown is een tint die bijna iedereen staat. In de oogschaduw zitten silliconen, die ervoor zorgen dat de oogschaduw glad en zacht aanbrengt. Je kunt hem gebruiken voor een zware ooglook, maar ook voor een lichte natuurlijke look.


De donkere ogen worden bij Burberry gecombineerd met nude lippen. De twee ideale lippenstiften daarvoor zijn Nude Rose en Nude Cashmere. De lippenstiften vallen niet heel erg op, maar zijn door hun lichte shimmer toch heel bijzonder.


Om de ogen en de lippen toch iets meer aan te zetten, zijn er nog de Eye Definer en Lip Definer. Het oogpotlood heeft een diep donkerbruine kleur met de naam Golden Brown. Het roze oogpotlood Sepia wijkt qua kleur wel een beetje af van de nuances van de lippenstiften.


Voor de winter 2011 heeft Burberry mascara in een bruine en een groene tint. Midnight Brown en Midnight Blonde zijn de kleuren die op je wimpers komen. Deze mascara geeft je look net even een beetje meer power. Je krijgt een iets gewaagdere look dan met zwarte mascara.

De Burberry make-up voor winter 2011 vind ik erg mooi. Ik houd van natuurlijke looks en ben erg nieuwsgierig naar de Fresh Glow. De gekleurde wimpers sla ik over, ik kan niet zonder mijn zwarte mascara! Wat vinden jullie van de Burberry winter 2011 make-up?

[bawlu_buttons]