Karl Lagerfeld komt binnenkort met het Chanel boek The Little Black Jacket. Daarom komt hij nu met een filmpje met daarin verschillende celebrities in het Chanel jasje.

Aankomende herfst komt The Little Black Jacket uit, een boek over het iconische zwarte Chanel jasje. Voor deze 232 bladzijde tellende pil sloegen Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld de handen ineen. Verder trommelden zij een hele rits celebrities op en gaven die de opdracht: draag het Chanel jasje op jouw manier.

Omdat de lancering van het boek nog even op zich laat wachten, gunt Karl Lagerfeld ons nu alvast een kijkje achter de schermen. Zo zien we in het filmpje Virginie Ledoyen als Marie Antoinette, maakt Sarah Jessica Parker van haar Chanel jasje een kroontje, poseert Saskia de Brauw met een Zeeuwse hoofdtooi en verkleedt Carine Roitfeld zich als Coco Chanel.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=0KiKwqIF2J4[/pro-player]

Overigens is dit niet de eerste lekker makende video voor het nieuwe boek. Zo werden we vorige week al getrakteerd op filmpje waarin te zien is hoe een Chanel jasje wordt gemaakt.

Add Your Comment