chanel-makeup.jpg

Pasteltinten zijn de voorjaarskleuren van 2008. Waar Dior ging voor meisjesachtig roze, kiest Chanel deze lente voor maarts blauw. Het label liet zich voor haar voorjaarscollectie inspireren door de overgang van winter naar lente. Het resultaat: een frisse lente look met de kleur blauw in verschillende nuances, zachtroze tinten en witparelmoer.

De must-have uit de Chanel lente make-up collectie is de Fleurs de Chanel. Dit limited edition palet bevat 4 pasteltinten oogschaduw in de kleuren blauw, wit, roze en paars. Elke kleur is in de vorm van de camelia, de lievelingsbloem van Coco Chanel.

Fleurs de Chanel is niet het enige nieuwe oogschaduwdoosje dat Chanel dit voorjaar lanceert. Het bekende palet Les Quatre Ombres van het merk komt namelijk ook uit in een splinternieuwe kleurenvariant, Blue Célestes.

De pastelkleurige ogen worden gecombineerd met rode of roze lippen. Hiervoor komt het Franse merk met de klassieke Rouge Allure lippenstift, in de nieuwe lentekleuren Frivole en Exquise. Daarnaast verschijnt ook de Chanel lipgloss in twee gloednieuw kleuren, Waterlily en Moonlight.

Erg opvallend zijn de nieuwe kleuren nagellak voor aankomende lente. Blue Satin is een donkere diepblauwe gewaagde nagellak. Ondanks dat de kleur erg gedurfd en opvallend is, geeft het de nagels wel een zeer chique uitstraling. De drie andere tinten nagellak van Chanel zijn minder gewaagd, maar zeker niet minder mooi. Rose Satin is een zachte puur roze kleur, White Satin is een glanzende witte tint en Azur is een lichtsprankelende blauwe kleur.

Add Your Comment