De Chanel make-up voor de herfst van 2011 heet Illusions d’ombres de Chanel. In de collectie vind je veel warme herfsttinten en een bijzondere nagellak.

Voor de herfst 2011 make-up komt Chanel met nieuwe oogschaduw, lipgloss, oog- en lippotlood en lippenstift. Om het geheel af te maken, zitten hier ook nog drie nieuwe kleuren nagellak bij. De kleuren van de make-up zijn geïnspireerd op de oude ambachtshuizen van Chanel, met als resultaat vooral bronzen, gouden en platina tinten.

De Illusion d’ombre oogschaduw is er in zes kleuren. Fantasme, Emerveillé en Illusoire zijn de warmere kleuren in wit, bordeauxrood en een bronzen tint. De andere drie, Epatant, Ebloui en Mirifique zijn wat koelere nuances. Groen, paars en zwart zorgen voor mooie smokey eyes. De oogschaduw kan door de textuur ook gebruikt worden als eyeliner.

Het bekende Les 4 Ombres oogschaduwpalette heeft voor de herfst vier verschillende bruine tinten en heeft de naam Prelude gekregen. De oogschaduw in deze palette is goed te combineren met het oogpotlood Khaki Platine.

Voor een mooie blos op je wangen in de bleke winter, is er de blush Rose Ecrin. Deze gebakken blush kun je gebruiken om wat meer kleur aan je gezicht te geven, maar het is ook een geschikte highlighter om mee te shapen.

Voor de lippen komt Chanel make-up met de Rouge Coco in Plumetis en Etoile, twee rustige roze tinten. Ook het lippotlood is er in twee nieuwe kleuren, de donkerroze Rose Cuivre en de lichtere Coralline.

Voor wat meer glans op je lippen is er de lipgloss, in Giggle, een oudroze tint, Pampille, een perzikroze tint en Braise, een wat rodere tint. De gloss kan prima over de lippenstiften en de lippotloden, om je net even wat extra glans te geven.

Uiteraard is er dan nog de bekende Chanel Le Vernis nagellak. In elke collectie met nagellak zit er wel een bijzondere kleur die razendsnel niet meer te krijgen is, voor de herfst is dit een metallic groene kleur, Peridot. Ook de andere twee kleuren, het lichtbruine Quartz en het zilveren Graphite, hebben een metallic finish.

De collectie bevat gelukkig geen blauwe oogschaduw, maar mooie warme herfstkleuren. Vooral de blush vind ik erg mooi, deze zou ik goed kunnen gebruiken op mijn bleke winterwangetjes. De nagellak vind ik ook mooi, drie verschillende tinten die goed bij je herfstgarderobe passen. Wat vind jij van de Chanel make-up voor de herfst 2011?

Add Your Comment