Chanel make-up kerst 2009
Chanel kiest voor de kerst make-up collectie 2009 voor een exotische look. Creative director Peter Philips liet zich voor deze collectie inspireren door een gouden vogelkooitje.

Natuurlijk liet Philips zich door niet zomaar een gouden vogelkooitje inspireren. Het vogelkooitje is namelijk ooit van mademoiselle Coco Chanel geweest. Het kooitje van Coco leidde tot een kerst make-up collectie genaamd Cage Dorée, waarin de kleuren van schitterende paradijsvogeltjes terugkomen.

Chanel komt voor deze kerst met een speciale uitvoering van Les 4 Ombres. Bird of Paradise is een oogschaduwpalet bestaande uit de kleuren goud, brons, oranje en turkooizen.

Ga jij tijdens de feestdagen liever voor smoky eyes? Dan kun je beter kiezen voor de La Ligne de Chanel. In dit doosje vind je 2 eyeliner tinten.

Ook heel mooi is de limited edition Shimmering Tweed highlighter.  Deze highlighter, die jouw jukbeenderen een sprankelende glas geeft, is een mix van de kleuren wit, brons, koper en goud.

Om de kerst look helemaal compleet te maken komt Chanel met glanzend oranje en zachtroze voor de nagels en lippen. Voor je lippen kun je kiezen uit 4 verschillende tinten lipstick en 3 verleidelijke kleuren lipgloss. Je nagels versier je deze kerst met de nuances Orange Fizz, Trapèze of Mica Rose.

Add Your Comment