Voor kerst 2010 komt Chanel met de make-up collectie Les Tentations de Chanel. En verleidelijk dat is deze collectie zeker.

De Les Tentations de Chanel kerst make-up is een combinatie van rood, fuchsia en bruin. Het samenspel van warme en feestelijke kleuren geven deze lijn een verleidelijke, elegante en klassieke stijl.


Voor verleidelijke ogen komt Chanel deze kerst met Les 4 Ombres in de kleur Tentation Cuivre. Het oogschaduwpalet bevat een koperbruine, lichtbeige, koperpaarse en glanzend roze tint. Daarnaast is er ook een nieuwe editie van de Ombre d’Eau in de kleur Splash.


Verder bestaat deze Chanel make-up collectie uit 2 tinten lippenstift, 3 lipglosses en een nagellak. De Chanel lippen worden deze kerst gestift met Rouge Coco in Magnolia, zacht roze, of met Patchouli, koperrood. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de lipgloss Levres Scintillantes in Charming, roze, Pink Pulsion, fuchsia, of Pleasing, goudbruin. De nagels worden vervolgens gelakt in een fuchsia kleur genaamd Pulsion.

Tot slot bevat de Les Tentations de Chanel nog Les Tissages de Chanel in de nuance Tweed Fuchsia. Dit is een mooie roze duo blush waardoor een dun gouddraadje loopt. Deze blush, waarop een tweedprint is verwerkt, is absoluut mijn favoriete product uit deze kerstcollectie.


Hoewel ik niet zo onder de indruk was van de Chanel make-up voor winter 2010, moet ik toegeven dat ik deze kerstcollectie echt wonderschoon vind. Misschien zijn de kleuren niet al te verrassend, maar ze zijn wel vrij rustig en hierdoor ook na de feestdagen nog goed te dragen.

Add Your Comment