Le Fleurs d’été is de naam van de Chanel make-up zomer 2011. Mooie kleuren die perfect bij de zomer passen, staan in deze collectie centraal.

De Chanel make-up zomer 2011 laat zien hoe je met subtiele kleuren goed voor de dag komt in de zomer. De collectie bestaat mooie uit mooie bronzers en voornamelijk lichtroze en groene kleuren. Dat heeft vast te maken met de inspiratiebron van de collectie. De make-up is namelijk geïnspireerd op de tuinen van Parijs op een vroege zomermorgen.


De Chanel make-up zomer 2011 heeft drie nieuwe nagellakkleuren in de collectie. De Morning Rose is een donkere roze kleur en Beige Pétale een hele lichtroze kleur. Geel kan deze zomer natuurlijk niet ontbreken en daarom is er ook de gele nagellak met de naam Mimosa.


Soleil Tan De Chanel is een bronzing poeder, waarin vier verschillende kleuren zitten. De kleur Bronze Corail bevat beige, bruine en een roze tinten. Ook is er de Bronze Rosé die dezelfde kleuren bevat, maar dan in lichtere tinten.


Ook Les 4 Ombres kan natuurlijk niet ontbreken in de Chanel zomer make-up. Lilium is de naam van het oogschaduwpallet en bevat verschillende groentinten. Ook Ombres Contraste Duo bestaat uit groene kleuren. Dit oogschaduwdoosje is er in de kleur Khaki – Discret. Daarnaast hoort er bij de oogmake-up ook een oogpotlood en dit is de Le Stylo Yeux Waterproof in de kleur Rose Platine.


Natuurlijk is in de Chanel make-up zomer 2011 ook aan de lippen gedacht. Je kunt je lippen deze zomer een mooie glans geven met één van de Lèvres Scintillantes. De lipgloss is er in drie roze kleuren, namelijk de Pink Peony, Aurore en de Pensée.

Add Your Comment