Elk seizoen komen modehuizen met nieuwe collecties op de proppen. Zo heeft Karl Lagerfeld ook weer een heleboel Chanel tassen voor herfst 2012 ontworpen.

Voor de Chanel tassen van herfst 2012 liet Karl Lagerfeld zich inspireren door de klassiekers van het modehuis en voorzag hij ze van een ruige touch. Zo koos hij bijvoorbeeld om van de bekende flap bag een soort schooltasachtige versie te maken. Verder creëerde hij bowling tassen, totes en clutches van kalfsleer en voorzag ze van stikwerk, lovertjes en het bekende CC logo.

De collectie Chanel tassen van herfst 2012 bestaat verder uit een vijftal outstanding pieces. Hier koos Karl Lagerfeld voor een schooltasachtige flap bag uitgevoerd in hagendissen- en kalfsleer. Daarnaast bevat deze lijn ook de klassieke versie van dit model gemaakt van alligator en een flap bag en clutch bezet met glitters.

De outstanding pieces vind ik, zoals bijna elk seizoen, echt geweldig. Helaas kleven er aan deze juweeltjes ook enorme prijskaartjes! Daarom zou ik dan ook eerder kiezen voor de schooltas versie van de flap bag, maar mijn favoriete model uit de collectie Chanel tassen voor herfst 2012 is het bonttasje.

Add Your Comment