chanel-wintersport.jpg

Binnenkort een ski tripje gepland en nog geen passende outfit gevonden? Overweeg dan eens om een bezoekje te brengen aan één van de Chanel boetieks. Want het label heeft ook dit jaar weer een schitterende wintersport collectie, waarin je zeer stylish de piste kan betreden.

Was de Chanel wintersport collectie van vorig jaar al moeilijk te weerstaan, dit seizoen maakt het modehuis het ons nog een tikje moeilijker. De creaties van deze winter zijn nog mooier en gewaagder. Wat dacht je van heel trendy de berg afglijden in een wit met zwart geblokt skipak gecombineerd met een luxe zwarte bontmuts? Of nog beter fashionable flaneren in een Chanel rokje met bijpassend jasje en als finishing touch zeer begeerlijke Chanel accessoires.

chanel-wintersport-collectie.jpg

Naast prachtige ski outfits kun je je Chanel wintersport look compleet maken met schitterende accessoires. Zo bestaat de collectie uit oorwarmers, handschoenen, sjaals en verschillende soorten mutsen. Om de styling helemaal compleet te maken, kun je nog kiezen voor zilveren kettingen of een stijlvolle tas. Maar wie het echt groot wilt aanpakken, zet de zwarte Chanel ski’s van vorige winter in de kast en gaat nu voor de zilverkleurige variant.