Christian Louboutin komt ter ere van het 20-jarige bestaan van zijn schoenenlabel met een boek. Natuurlijk wordt dit boek een lofzang aan zijn carrière.

Het is alweer 20 jaar gelden dat Christian Louboutin zijn schoenen met zijn bekende rode zool op de markt bracht. Omdat te vieren publiceert de ontwerper het boek Christian Louboutin. De pil is geheel in de stijl van Louboutin uitgevoerd. Zo is de kaft van roze kunstleer voorzien en zijn de pagina’s verguld.

Hoewel Christian Louboutin nog niet al te veel over zijn boek wilde vertellen, weten we ondertussen wel dat het een overzicht van zijn carrière wordt en dat zijn bekendste schoenen de revue passeren. Verder bevat, de 6 hoofdstukken tellede pil, het werk van Louboutin voor Chanel en Yves Saint Laurent, de speciale Dita Cabaret schoenen, een voorwoord van acteur John Malkovich en foto’s gemaakt door David Lynch.

Tentoonstelling

Het boek Christian Louboutin is vanaf 25 oktober, voor zo’n 70 euro, verkrijgbaar. Overigens is dit niet enige waarmee het 20-jarige jubileum van de ontwerper wordt gevierd. Louboutin krijgt vanaf 28 maart ook een tentoonstelling in het Design Museum in Londen.

Add Your Comment