Today:February 10, 2024, Saturday

De Jetsetters Luxury Lifestyle Fair

Today:February 10, 2024, Saturday

De Jetsetters Luxury Lifestyle Fair

Jetsetters is een magazine en televisieprogramma vol met luxe. Zowel in het magazine als in het tv-programma wordt aandacht besteed aan de goede dingen van het leven zoals, exclusieve vakantiebestemming, fashion en kunst. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van Luxe & Luxury.

Na het succes van Jetsetters volgde vorig jaar de primeur van de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair. De fair zal dit jaar wederom gehouden worden in Evenementenhal Rijswijk, op 10, 11 & 12 november 2006. Diverse Nederlandse bedrijven zullen exposeren met een riant aanbod producten en diensten uit het luxe segment. De Jetsetters Luxury Lifestyle Fair is de ultieme bron voor iedereen die houdt van het luxe leven en goede smaak.

Op de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair presenteren zich diverse exposanten met een omvangrijk aanbod aan producten en diensten op het gebied van wonen, interieur, juwelen, exclusieve auto’s, diverse delicatessen, bekende kledinglijnen, onroerend goed in het hogere segment, bijzondere wijnen en alles wat verder op lifestyle gebied te zien en te koop is. Daarnaast zal er ook weer een luxe fashionshow te zien zijn.

De Jetsetters Luxury Lifestyle Fair zal geopend zijn op:
Vrijdag 10 november: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 11 november: 10.00 – 20.00 uur
Zondag 12 november: 10.00 – 20.00 uur