Het Filmfestival van Cannes 2010 is in volle gang. Afgelopen woensdag werd het Filmfestival geopend en wij hielden natuurlijk in de gaten welke jurken de celebrities droegen.

De 63ste editie van het Filmfestival van Cannes werd deze week feestelijk geopend met de wereldpremière van de film Robin Hood. Heel bekend Hollywood was naar Zuid-Frankrijk overgevlogen om bij de première aanwezig te zijn. Maar tijdens het 12 dagen durende festival worden ook nog heel wat andere toekomstige kaskrakers gepresenteerd.

Natuurlijk zien de meeste celebrities er tijdens het Filmfestival uit om door een ringetje te halen. Zo zagen we ondermeer Armani, Gucci, McQueen, Versace, Marchesa en Saab over de rode loper voorbij komen. Hieronder vind je een selectie van de jurken die gedragen werden tijdens het Filmfestival van Cannes 2010.

Eva Longoria droeg een prachtige witte avondjurk van Emilio Pucci.

Kate Beckinsale straalde in Marchesa en Salma Hayek droeg een japon uit de nieuwe Gucci Première collectie.

Cate Blanchett schitterde in een creatie van Alexander McQueen en zangeres Natalie Imbruglia koos voor Alberta Ferretti.

Kristin Scott Thomas verscheen in een strapless japon van Armani Privé en op de tweede dag van het Filmfestival droeg Eva Longoria Parker sprankelende creatie van Naeem Khan.

Add Your Comment