FashionaddictSoms kom je op het net een modesite tegen die met recht goed te noemen is. Fashionaddict.nl is er hier één van. De website Fashionaddict.nl is een echt toevluchtoord voor modeliefhebbers en shopverslaafden!

Fashionaddict brengt shopaholics dichter tot elkaar. Zo is het mogelijk om je eigen profiel aan te maken, waarin je vrienden kunt toevoegen. Een echte online community met forum voor mensen met een grote passie voor fashion en shoppen.

Elke dag worden nieuwe nieuwsberichten geplaatst door de medewerkers van Fashionaddict.nl en de members zelf! Zo blijf je dus altijd op de hoogte van bijvoorbeeld de laatste modetrends. De laatste fashionevents en hipste parties zijn terug de vinden in de eventagenda, waar members events kunnen toevoegen en zich kunnen inschrijven.

Te veel kleding in je kast? Geen probleem: plaats een advertentie in de marktplaats op fashionaddict.nl en je kunt snel weer gaan shoppen om je kast weer aan te vullen. Op zoek naar een baan in de fashion industrie, ook hiervoor is Fashionaddict.nl the place to be!

Kortom ga eens kijken op https://www.fashionaddict.nl, de online fashionscene voor fashionaddicts.