De derde en laatste Barbie van Christian Louboutin is nu verkrijgbaar, waarmee de limited edition collectie compleet is. De ontwerper heeft in totaal drie popjes gecreëerd voor Barbie, die stuk voor stuk een waar collectors item zijn.

De nieuwste Barbie van Christian Louboutin gaat door het leven als de Anemone Barbie en is geïnspireerd op de glamour van het filmfestival Cannes. De Barbie zou met haar groen en paarse japon, Anemone schoenen en prachtige armband zo de rode loper op kunnen. Gelukkig is ze maar een popje, want tegen zulke perfectie is niet op te boksen.

De Anemone Barbie heeft mooi rode lokken en opvallende groene ogen. Aangezien wij vrouwen niet genoeg hebben aan maar één paar schoenen, heef ook dit modepopje drie extra paar. Namelijk Louboutin’s Madeleine muiltjes, Lady Claude pumps en Spartenvol sandaaltjes. En om deze kostbaarheden zorgvuldig te bewaren zijn ze voorzien van hun eigen doos en stoffen zak.

De Anemone Barbie van Christian Louboutin is verkrijgbaar voor de prijs van 115 euro. Je kunt het popje bestellen bij Net a Porter.

Add Your Comment