Er gaat niets boven een heerlijke skivakantie, maar wel graag in stijl. Met deze designer skibrillen ben je wel bestand tegen een sneeuwstorm.

Het liefst ski je natuurlijk met een zonnebril, maar soms kan het niet anders en heb je een grote sneeuwbril nodig. Deze skibrillen zorgen ervoor dat je gewoon kunt zien waar je naartoe skiet, zodat je veilig onderaan de berg kan komen en met de volgende 3 designer skibrillen doe je dat ook nog eens in stijl.

Prada


Prada laat je opvallen in de sneeuw met een knalgele skibril. Hoewel het gele kleurtje heel vrolijk is, vind ik deze bril wel lastig te combineren. Ik houd nu eenmaal niet echt van gele kledingstukken en deze bril is daarop geen uitzondering.

Chanel


Geen opvallende logo’s op de brillen van Chanel, maar wel een heftige spiegeling. Deze blauwe bril zou ik zo dragen wanneer het begint te sneeuwen. De glimmende band maakt deze bril net even anders dan de andere brillen, waardoor deze subtiele bril mijn favoriet is.

Gucci


Deze skibrillen zijn vrij simpel, op het bandje na. De klassieke rood met groene band verraadt al van afstand van wel merk deze skibrillen zijn. De Gucci skibril heeft speciaal antispiegelglas dat niet beslaat.

Dolce & Gabbana


Voor wie er een echte eyecatcher wil, is er nog de bril van Dolce & Gabbana. De bril valt op door de vele Swarovski kristalletjes die verwerkt zijn in het montuur. De band is simpel zwart gehouden, met eventueel nog een extra logo aan de zijkant. Wanneer de Swarovski kristallen schitteren in de zon, ben je al vanaf bovenop de berg herkenbaar.