Designer slaapkamers voor kinderen

Lifestyle door mode modeblog

Welk klein meisje droomt er nou niet van om een echte prinsessenkamer te hebben. Natuurlijk kun je onder andere bij speelgoedwinkels producten kopen om zo’n kamer te creëren. Maar wat nou, als dat niet goed genoeg is voor jouw kind? De oplossing is heel simpel! Mark Wilkinson ontwerpt schitterende kinderkamers geheel naar jouw wens.

De ontwerpen voor de speciale kinderkamers zijn echt adembenemend. Eén van de designers van Wilkinson zegt dan ook niet voor niets, “als jij het kunt tekenen, dan kunnen wij het maken.”

Zelf ben ik nogal onder de indruk van de Assepoester kamer, compleet met koets. De met de handgemaakte koets is eigenlijk een bed en kost zo’n €33.000. Daarnaast kan deze kamer nog uitgebreid worden met bijvoorbeeld een walk-in-closet en een make-up tafel. De prijzen voor een gehele Assepoester slaapkamer zijn afhankelijk van de wensen van de klant.

Naast een Assepoester kamer kun je bij Mark Wilkinson ook terecht voor circus en ridder kamer. De prijzen voor een complete met de handgemaakte designer slaapkamer van Wilkinson variëren vanaf €33.000 tot €70.000.