D&G presenteerden gistermiddag de collectie voor winter 2011 tijdens de Milaan Fashion Week 2011. Het Italiaanse merk stuurde een kleurrijke collectie de plankieren op.

Domenico Dolce en Stefano Gabbana lieten zich voor hun D&G collectie voor winter 2011, die zij op de Milaan Fashion Week 2011 onthulden, inspireren door de begin jaren 90. Door de speakers klonk de hit Vogue van Madonna en op de catwalk, die versierd was met letters, showden modellen jong ogende creaties met een hoog fun gehalte.


De D&G show opende met een manenachtige grijze blazer met daaronder een blouse en rok die bedrukt waren met zwarte en witte letters. Verder zagen we oversized truien, kokerrokken, leggings parka’s en rokken tot aan de grond. Als finale stuurde Dolce en Gabbana modellen gehuld in veren tutu’s in snoepjestinten de catwalk op.

Naast het abc gebruikte het duo veel felle neonkleuren als oranje, geel, roze en groen gecombineerd met zwart en wit. Qua accessoires kozen Dolce en Gabbana voor regenboogkleurige kettingen met daaraan letters en voor sneakers met een sleehak.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=EfWm2zCfw4M[/pro-player]

Foto’s via Style

Add Your Comment