Diane von Furstenberg onthulde zondag haar collectie voor zomer 2012, tijdens de New York Fashion Week. De ontwerpster liet zich voor deze lijn leiden door Afrika.

De Diane von Furstenberg collectie voor zomer 2012 is geïnspireerd door Afrika. “Ik dacht aan Afrika. Afrika en het begin van de wereld, omdat alles in Afrika begonnen is. Het gaat om licht en wat licht kan doen en hoe het alles veranderd,”aldus von Furstenberg.

Beginnings, zoals de zomercollectie van Diane von Furstenberg heet, heeft een optimistisch en ligt gevoel. De show opende met witte wikkeljurken gevolgd door bermuda’s, kokerrokken, ruimvallende jasjes, kimonojurken en een jumpsuit. Veel creaties waren voorzien van een bloemenprint en qua kleur koos de ontwerpster voor groen, blauw, violet, geel, oranje en wit.

De Diane von Furstenberg zomercollectie is elegant en glamorous. De combinatie van verschillende lengtes, krachtige kleuren en texturen geven de kledingstukken levendig en luchtig gevoel en dat zijn volgens de ontwerpster precies de elementen die je nodig hebt bij een nieuw begin.

Foto’s via Style

Add Your Comment