Buiten mag de lente dan nog ver weg lijken, wat make-up betreft lopen we gelukkig al een beetje voor. Met de Dior make-up voor lente 2012 kun je in ieder geval de winter even vergeten.

De Dior make-up voor lente 2012 is de Garden Party collectie genoemd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel bloemen terugkomen in de producten. Zowel in de verpakking als in de kleuren van de make-up komen de natuurlijke, frisse voorjaarstinten terug. Door de kleine bloemendetails is het bijna zonde om de Dior make-up voor de lente te gebruiken.


Deze Garden Clutches staan prachtig op elke toilettafel. De lichtroze boxjes hebben kleine bloemen als sluiting en ook in de oogschaduw komt het bloemenpatroon terug. In de Milly Garden Clutch zitten paarse oogschaduwtinten gecombineerd met lichte lipglossjes. De andere Clutch, Granville Garden, heeft iets donkerdere kleurtjes voor op de lippen en lichtgroene en bruine tinten oogschaduw.


Ook in de oogschaduwpalletjes met 5 kleuren zijn voorzien van een rozenprintje. Garden Pastels bevat groente tinten oogschaduw gecombineerd met een gele en een lichtroze kleur. Garden Roses heeft juist weer de paarse tinten, gecombineerd met verschillende roze nuances en zilver.


Het is duidelijk dat volgens Dior de kleuren voor deze lente groen en paars zijn. De oogschaduwpalletjes Smokey Garden en Smokey Violet bevatten deze kleuren in 3 verschillende tinten.


Groen en paars mogen dan de kleuren zijn voor op de ogen, je lippen blijven gewoon subtiel dit voorjaar. In de Dior make-up voor lente 2012 zitten twee mooie zachte lippenstiftkleuren, Rose Corolle en Rose Tulipe.


Door deze kleurtjes krijg je echt zin in de lente. De Dior Garden collectie bevat ook 3 kleuren van de Addict Ultra Gloss. Rose Mondain is een hele nude roze tint, die goed past bij een wat zwaardere ooglook. Wie wat meer kleur op de lippen wil, kan beter kiezen voor de lichtpaarse Lilas Party of Rose Pretty.


Er mogen dan wel geen bloemen in deze blush zijn verwerkt, dit is toch mijn favoriete product van de Dior Garden collectie voor lente 2012. Deze mooie zachtroze blush heeft de naam Rosy Glow Pétale en zorgt voor een subtiele roze blos op je wangen.


En dan de producten waar ik altijd het meest naar uitkijk bij make-up collecties, de nagellak. Voor de lente van 2012 koos Dior ook bij de nagellak voor fris groen en paars. Het groene lakje heeft de naam Waterlily gekregen, de paarse tint heet Forget Me Not. Op het eerste gezicht vond ik de nagellak niet zo interessant, maar er is toch iets bijzonders met deze lakjes. Ze zijn namelijk niet alleen vernoemd naar bloemen, maar ze zouden ook een bloemengeur hebben.

Hoewel de Dior make-up voor lente 2012 er prachtig uitziet, zijn er toch maar een paar producten uit de Garden Party collectie die ik zou willen. De lippenstift in de kleur Rose Tulipe ga ik zeker even bekijken in de winkel en dit geldt ook zeker voor de Rosy Glow Pétale blush. De kleur van de nagellakjes vind ik helemaal niets, maar ik ben wel nieuwsgierig naar de geur.