Dior-make-up-lente-2013-header
Modehuis Dior komt voor het aankomende seizoen met Dior make-up voor lente 2013. In de Chérie Bow collectie zijn voornamelijk roze tinten en ultra vrouwelijke verpakkingen verwerkt.

Volgens Christian Dior is roze de zachtste van alle kleuren en de kleur van het geluk en de vrouwelijkheid. Onophoudelijk vond hij in zijn collecties nieuwe tinten uit, van teer ballerina roze tot extreem fuchsia. Met de Dior make-up voor lente 2013 flirt dit roze met donkere kleuren om harmonieën te contrasteren op de huid.

Starproduct Chérie Bow

Dior-make-up-lente-2013-Starproduct-Cherie-Bow
Dior-make-up-lente-2013-Starproduct-Cherie-Bow-01
Dior-make-up-lente-2013-Starproduct-Cherie-Bow-02
Ook dit keer heeft Dior een starproduct in de make-up collectie verwerkt. De Chérie Bow is gecreëerd door Camille Miceli, Artistiek Directrice van de Dior accessoires, en is de nieuwste versie van de klassieke Fontanges-strik. Dit symbool is vernoemd naar de minnares van Lodewijk de 14e. Het prachtige palet van 80,50 euro is verkrijgbaar in 2 varianten en bevat ieder 3 verschillende tinten oogschaduw. Een zwarte liner en een frisse, roze gloss maken deze mooie doosjes compleet.

 • Rose Poudré – Roze en grijze tinten
 • Rose Perle – Roze en witte tinten

5 Couleurs & 3 Couleurs

Dior-make-up-lente-2013-5-Couleurs-01
Dior-make-up-lente-2013-5-Couleurs-02
Dior-make-up-lente-2013-3-Couleurs
Voor het eerst wordt het mythische pied-de-poule motief dat Christian Dior koesterde gebruikt voor de 2 oogschaduwvarianten van de 5 Couleurs van 57,50 euro maar ook in de 3 Couleur van 46,50 euro. De verpakking zien er op het eerste gezicht simpel uit dankzij de zwart met blauwe tint, maar ik denk dat de inhoud van deze doosjes de harten van make-up liefhebbers sneller laten kloppen.

 • Rose Ballerine – 2 tinten roze, beige, wit en taupe
 • Rose Charmeuse – 3 tinten roze, perzik en zwart
 • Smoky Rose – 3 tinten roze

Twin Set
Dior-make-up-lente-2013-Twin-Set

Dior komt voor de lentecollectie met iets nieuws en dat is de oogschaduwpen Twin Set die 33,00 euro kost. Het product is geïnspireerd op de backstagetechnieken van de visagisten die een oogschaduw aanbrengen en fixeren met een poeder zodat het resultaat duurzaam wordt. Een kant van de Twin Set bestaat uit een textuur die een compact, gesatineerd of parelmoeren waasje vormt. Het schuimrubberen uiteinde aan de andere zijde is doordrenkt met poeder die de kleur laat glanzen.

 • Noir résille – Zwart
 • Gris soupir – Grijs
 • Rose cache-coeur – Roze
 • Beige ruban – Beige

Diorskin Diorblush

Dior-make-up-lente-2013-Diorskin-Diorblush-01
Dior-make-up-lente-2013-Diorskin-Diorblush-02
Ook de Diorskin Diorblush van 43,50 euro krijgt het pied-de-poule motief. In het doosje vinden we een kwastje en 2 unieke tinten die je gezicht een fris kleurtje geven. Naar mijn mening zijn het in ieder geval ideale tinten voor in de lente. Je moet wel lef hebben als je gebruik wilt maken van deze blushes, ze zijn nou niet bepaald neutraal en vallen daarom behoorlijk op.

 • 659 Corail Tendre – Perzik
 • 729 Rose Bonheur – Roze

Dior Addict Lip Glow en Nail Glow

Dior-Addict-Lip-Glow-en-Nail-Glow
Als je dol bent op een innovatief product met een discreet roze effect dan is er de Dior Addict Lip Glow van 31,50 euro. De inhoud reageert op het vochtgehalte van de lippen om zijn actieve kleurbestanddelen te verspreiden en de lippen te laten glanzen. Wil je liever iets bijzonders op je nagels? De Nail Glow van 24,00 euro is een verzorgende glansnagellak die belooft in één laag een French manicure-effect te creëren.

Dior Vernis

Dior-make-up-lente-2013-Dior-Vernis
In een nieuwe make-up lijn mag nagellak natuurlijk niet ontbreken daarom komt het merk met 3 nieuwe potjes van de bekende Dior Vernis voor 23,50 euro per stuk. Volgens Wim Thompson, Dior National Make-up Artist, heeft de bleekroze kleur Tutu de delicaatheid van een ballerina en is de Rosy Bow in het lichtkoraal een ode aan de lente en de stralende verleidelijkheid. Tot slot geeft de nuance Gris trianon naar zijn mening de nagels een stijlvolle teer grijze kleur.

 • 155 Tutu – Bleekroze
 • 355 Rosy bow – Lichtkoraal
 • 306 Gris trianon – Grijs

Dior Addict

Dior-make-up-lente-2013-Dior-Addict-01
Dior-make-up-lente-2013-Dior-Addict-02
Met de Dior Addict van 28,50 euro kun je jouw mond laten stralen. De 4 nieuwe nuances voor de lente van 2013 zijn vrij sensueel. Volgens het merk combineert de lippenstift gratie met persoonlijkheid. Ik vind het prachtige kleuren en wil ze graag aan mijn beautycase toevoegen.

 • 437 Charmante – Koraal
 • 457 Candide – Zachtroze
 • 467 Bow – Roze
 • 687 Espiègle – Fel roze

Ik vind het thema van de Dior make-up voor lente 2013 erg leuk en de lijn bevat naar mijn mening een mooi aanbod van producten ondanks dat ik niet echt dol ben op roze. Vooral de varianten van het starproduct Chérie Bow en de Dior Addict spreken mij erg aan. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de Twin Set, die wil ik ook wel een keer uitproberen.