De Dior New Look Summer collectie is, met de frisse tinten, pastelkleurtjes en bronzers, helemaal afgestemd op het seizoen. Het zomerse thema zie je dan ook duidelijk terug in de Dior make-up van zomer 2012.

Dior heeft zich, met de make-up lijn voor zomer 2012, laten inspireren door chique Croisette boulevard in Cannes. De New Look Summer collectie speelt met het contrast tussen de zon en de zee. De lijn, die uit een combinatie bestaat van felle tinten, koraalkleuren en pastels, is perfect voor een chique en zonovergoten look.


Een mooie warme en goudkleurige bronzer mag natuurlijk niet ontbreken binnen een zomercollectie. Er zijn 2 soorten, namelijk: Diorskin Nude Tan Poudere de Soleil en Poudere Couleur & Eclat. De eerste is een bronzer die je huid een zomerse teint geeft. Couleur & Eclat is een poeder die nauw aansluit bij de natuurlijke huidskleur. De poeder creëert volgens Dior geen maskereffect en resultaat is erg natuurlijk. In totaal zijn er 6 verschillende tinten.


De 5 Couleurs Croisette zijn er dit seizoen in 2 varianten. In deze oogschaduw paletten zie je duidelijk dat het thema weerspiegeld wordt. De oogschaduw Swiming Pool is met de koele blauwe en pastelachtige kleuren duidelijk geïnspireerd op de zee. Aurora ziet er, met de oranje en bruine tinten, warm en zonnig uit.


Dior heeft ook een ooggloss aan de New Look Summer collectie toegevoegd. Dior zegt dat deze vochtige oogschaduw gemakkelijk aan te brengen is omdat het onmiddellijk op de oogleden smelt. Deze gloss is water resistent en belooft, ongeacht de temperatuur, heel de dag te blijven zitten. De lijn bestaat uit 4 zomerse kleuren die je ogen een frisse uitstraling geven genaamd Seashell, Azur, Tan en Sunset.


Naast ooggloss, heeft Dior natuurlijk ook lipgloss aan de make-up lijn van zomer 2012 toegevoegd. De transparante Addict Ultra-Gloss bestaat in de zomerse kleuren Or Sunrise, Brun Panama, Rose Croisette en OrangePparéo.


Er verschijnen dit seizoen 3 kleuren van de Addict Lipstick. Namelijk Casual gold, Palace en Jet-set. De lippenstift en lipgloss kunnen dan ook goed combineert worden voor een extra sprankelend effect.


Naast de lippenstiften en glosjes, zit er ook een lippenbalsem in de collectie. De Dior Addict Lip Balm bevat 88 procent aan verzorgende ingrediënten en is verrijkt met voedende oliën. Dior zegt dat deze lippenbalsem het vochtgehalte omhoog brengt, waardoor de lippen nog mooier, gladder en voller worden. Er zijn 3 verschillende kleuren lippenbalsem. Namelijk de frisse tinten Crystal Pink en Crystal Coral. Naast deze 2 felle nuances, is er ook een neutrale balsem die je onder je lipstift kunt aanbrengen.


Natuurlijk mogen nagellaken, die afgestemd zijn op de rest van de lijn, niet ontbreken binnen een collectie. Zo heeft Dior 2 mooie kleuren nagellak, Bikini en Saint-Tropez, toegevoegd aan de lijn. De kleuren zijn lekker fris en geven je een zomers gevoel.

Een opvallend item binnen de Dior make-up collectie van zomer 2012, is de Diorshow Liner Waterproof. Deze eyeliner is fel turkoois van kleur en geeft je ogen een frisse en opvallende blik. De kleur past overigens heel goed bij de Saint-Tropez nagellak.

Add Your Comment