Hoewel Doutzen Kroes regelmatig slachtoffer is geworden van iets te veel Photoshop, heeft de blondine daar absoluut geen moeite mee. Want volgens het topmodel is Photoshop gewoon nodig.

Doutzen Kroes is één van de mooiste dames die op deze aarde rondloopt, maar ondanks dat is ook zij niet helemaal perfect. Want op de foto’s van het model voor Victoria’s Secret zonder Photoshop is te zien ze last heeft van rimpels en littekens. Doutzen zegt dat ze er geen probleem mee heeft dat deze foto’s zijn uitgelekt. “Er zijn altijd paparazzi fotografen op het strand als we een shoot doen, dat hoort nu eenmaal bij mij werk. Maar door die foto’s kun je zien dat zelfs ik niet zo ben als op de gephotoshopte foto’s,” vertelt ze aan Fashionista.

Maar Doutzen Kroes laat ook weten dat ze het wel nodig vindt dat haar foto’s gephotoshopt worden. “Ik denk dat mensen willen geloven in een sprookje en ze moeten weten dat dit niet altijd het geval is in het echte leven. Als ik mijn eigen foto’s zie, weet dat ik in het echt niet zo ben,” zegt ze tot slot.

Add Your Comment