Na alle leuke en minder leuke shows tijdens de AIFW, was een ander goed feestje afgelopen weekend een verademing! Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om gratis een coach te raadplegen.

In Vakzuid in Amsterdam was de lancering van een wel heel bijzonder site. Daarmee is er nu een plek waar je kunt rekenen op supersnelle antwoorden op vragen die op dat moment bij jou spelen. Twijfel je over een dresscode? Heb je advies nodig over wat jou het beste staat? Begrijpt jouw liefste je niet meer? Of weet je even niet hoe je met je baas om moet gaan? Of het nou gaat over jouw imago, of over jouw werk, over jouw relatie of jouw kids… Je mag alles vragen!

Coach2day.nl is een frisse website waar een team ervaren en enthousiaste coaches klaar zitten om al die vragen te beantwoorden. Geen saaie en langdradige sessies maar contact met enthousiaste professionals die zich makkelijk met jou kunnen identificeren. Ze antwoorden snel en serieus en geven je altijd een positief gevoel. Sommige mensen blijken al hooked te zijn en vinden het heerlijk dat er altijd iemand voor hen is. Even inloggen, je vraag versturen en voordat je weer inlogt, heb je een antwoord.

Tijdens de kick-off waren er natuurlijk bruisende bubbels en smakelijke bites in overvloed. Dames in prachtige designer jurkjes zorgden voor de ontvangst en zangeres Jennifer Cooke – die we al eerder spotten op een feestje van Yolanthe Cabau van Kasbergen– zong loepzuivere songs. Na afloop van het feest kreeg iedereen een supergoed gevulde goodiebag mee.

Add Your Comment