Vergeet Nicole Kidman, Vanessa Paradis en Audrey Tautou! Want het eerste beeld van Brad Pitt voor Chanel No. 5 is eindelijk gearriveerd.

Afgelopen mei kon ik je al verklappen dat Brad Pitt het nieuwe gezicht werd van Chanel No. 5, maar hierna werd het akelig stil rondom de samenwerking. Toch kan ik je nu het eerste beeld van Brad Pitt voor Chanel No. 5 laten zien. Hoewel het een achter de schermen kiekje is, geschoten door Sam Taylor Wood, krijgen we alvast wel een beeld van de campagne. Zo zien we Brad met langhaar en een baardje samen met regisseur Joe Wright, die verantwoordelijk is voor de commercial.

Ondanks dat Brad Pitt geen nieuw gezicht is voor het modehuis legde Andrea d’Avack, hoofd van Chanels Parfum & Beauty, toch even aan WWD uit waarom een man ditmaal de hoofdrol speelt in de No. 5 campagne. “Het is de eerste keer dat we een man gebruiken om te spreken over een vrouwengeur. We vinden dat het parfum de verleiding is tussen een man, een vrouw en een reukwater. No. 5 is ons nummer 1 parfum en we zijn bereid om een goede investering te doen om de geur op dat niveau te houden,” liet hij weten.

Add Your Comment