Estee-Lauder-make-up-lente-2013
Eindelijk een collectie waarvan je het aankomende seizoen kunt gaan smullen! De Estée Lauder make-up voor lente 2013 heet namelijk Pretty Naughty.

Hoewel je het misschien niet verwacht van Estée Lauder staat de make-up voor lente 2013 geheel in het teken van romantische verfijning en sexy sferen. De lijn zit boordevol zoete kleurtjes die je kunt mixen met donkere tinten. Zo kun je kiezen uit een divers assortiment met onder andere nagellak, blush, lippenstift en oogpotlood.

Five Color EyeShadow Palette

Estee-Lauder-make-up-lente-2013-Five-Color-EyeShadow-Palette
De Pure Color Five Color EyeShadow Palette van 47,00 euro bevat 5 speelse finishes in 1 compact. Dit oogschaduwpallette is volgens het merk speciaal ontworpen om meerdere mogelijkheden te bieden voor je kijkers.

  • Pretty Naughty – Blauw, paars, roze, zwart en bruin

Intense Kajal EyeLiner Duo

Estee-Lauder-make-up-lente-2013-Intense-Kajal-EyeLiner-Duo
Als je fan bent van een multifunctioneel oogpotlood dan is misschien de Pure Color Intense Kajal EyeLiner Duo van 21,00 euro iets voor jou. Je kunt namelijk de 2 tinten combineren of apart op je oogleden aanbrengen.

  • Black/Blue – Zwart en blauw

Sumptuous Extreme Mascara

Estee-Lauder-make-up-lente-2013-Sumptuous-Extreme-Mascara
Om je ogen verder op te maken kun je de Sumptuous Extreme Mascara van 28,00 euro eens proberen. Estée Lauder beweert dat je wimpers talrijker ogen, maar ook voller en langer zijn. Daarnaast moet de intense kleur zorgen voor een stralende en een verleidelijke oogopslag.

  • Extreme Black – Ultra zwart

Illumination Powder Gelée Blush

Estee-Lauder-make-up-lente-2013-Illumination-Powder-Gelee-Blush
Voor een mooi kleurtje op je wangen is er de Pure Color Illumination Powder Gelée Blush, die 48,00 euro kost. Het speelse patroontje maakt mij in ieder geval erg nieuwsgierig!

  • Tease – Lichtroze

Sheer Matte Lipstick

Estee-Lauder-make-up-lente-2013-Sheer-Matte-Lipstick
De Pure Color Sheer Matte Lipstick van 26,00 euro is een combinatie van een lippenstift en lippotlood. Het product belooft dat je je lippen netjes en precies kunt opmaken en dat ze daarnaast gehydrateerd worden.

  • Naked – Nude
  • Rock Candy – Koraal
  • Rebel – Lichtroze
  • Demure – Roze

Nail Lacquer

Estee-Lauder-make-up-lente-2013-Nail-Lacquer
Persoonlijk word ik wel erg enthousiast van de nieuwe tint van de Pure Color Nail Lacquer. Het nagellakpotje van 21,00 euro zou ik graag aan mijn beautycollectie willen toevoegen!

  • Insatiable – Paars

Ik ben super enthousiast over de Estée Lauder make-up voor lente 2013! Vooral de Illumination Powder Gelée Blush wil ik erg graag hebben. Wat vinden jullie van de Pretty Naughty collectie?