De nieuwe make-up van Estée Lauder voor winter 2010 heet Blue Dahlia Pure Color. En zoals de naam al doet vermoeden draait deze collectie om de energieke kleur blauw.

De Estée Lauder make-up voor aankomende winter bestaat uit 2 verschillende looks. Bij de Blue Dahlia look ligt de nadruk op uitdagende ogen in elektrisch blauw. Deze creëer je met het Pure Color EyeShadow Pallette Blue Dahlia. Het doosje bestaat uit 2 verschillende tinten blauw en een witte, zwarte en grijze oogschaduw.

De andere look, genaamd Surreal Violet, vind ik qua kleurstelling persoonlijk mooier dan de Blue Dahlia. Het Surreal Violet palet bestaat uit 5 verschillende oogschaduw nuances, waarvan 3 paarsachtige tinten die wederom worden aangevuld met de kleuren wit en grijs.

Maar natuurlijk bestaat de Estée Lauder make-up collectie voor winter 2010 niet alleen uit een tweetal oogschaduwpaletten. Om de lippen te laten stralen zijn er lipsticks en gloss variërend van licht roze tot stralend framboos. De nagels worden tot slot gelakt in de kleuren donkerblauw en in glanzend lila.

De Estée Lauder Blue Dahlia Pure Color collectie is sinds 23 augustus verkrijgbaar.

Add Your Comment