Na Gucci stort nu ook Fendi zich op auto’s. Maar waar Gucci koos voor een bescheiden Fiat 500 gaat Fendi voor een Maserati.

Een stukje rijden in stijl doe je binnenkort in een Maserati ontworpen door Fendi. Het Italiaanse modehuis nam de Maserati Gran Cabrio onder handen en ontwierp voor deze speciale samenwerking een nieuw logo, dat een samenvoeging is het de bekende FF en het symbool van Maserati.

Zo voorzag Fendi de Maserati Gran Cabrio van een Grigio Fiamma Fendi lak, een combinatie van donkergrijs met een oplichtende gouden schittering. Het interieur is bekleed met zacht Cuoio Romano leer, het met hout afgewerkte dashoard en de hoofdsteunen zijn bezet met het speciale logo en op de stoelen is het Fendi logo gedrukt.

Wat voor prijskaartje er aan de Fendi Maserati Gran Cabrio hangt is nog niet bekend. De auto is vanaf september te bewonderen op de Frankfurt Motor Show en is onderdeel van The Whispered Italian Grand Tour. Dit is een nieuw project van Fendi wat waarschijnlijk draait om documentaireserie waarin de Italiaanse vakmanschap centraal staat.